Om Oss

Vad kul att du har hittat hit! Oavsett om du är en bilnörd som putsar varje detalj på bilen eller knappt vet vad bilvård är så är du väldigt välkommen hit. Vi gillar dig oavsett
 
Pureest startades för att vi skall ha ett innovativt och roligare märke att kunna vända oss till. Oavsett om du hittar en enstaka produkt som du gillar hos oss eller om du tycker att alla våra grejer är awesome så gillar vi dig lika mycket, vi har ju trots allt en gemensam nämnare och det är att vi gillar bilar. Jag tror att vi kommer att komma väl överens.
 
Eftersom inget av de befintliga märkena var så spännande så började vi jobba fram ett koncept på hur man kan göra ett bilvårdsmärke både intressant och unikt. Resultatet blev pureest. 
 
Jag vill låta produkterna tala för sig själva, men du kommer att märka att vi sticker ut från mängden i hur produkterna presterar till detaljerna på exempelvis förpackningarna. Vi har till och med utvecklat en bag-in-box som ersätter konventionella 5-liters plastdunkar tack vare att det är ett mer miljösmart alternativ som även ser lite mer nice ut.
 
Den viktigaste aspekten var att vi skulle producera produkterna i Sverige. Sagt och gjort. 2020 så kunde vi lansera pureest.se och äntligen börja sälja våra genomarbetade produkter direkt till konsument. Resultatet blev att vi fick bra traction redan första året och idag så är finns vi även hos noggrant utvalda återförsäljare, rekondanläggningar och distributörer utomlands. Oavsett om du är bosatt i USA eller Nya Zeeland så finns vi tillgängliga!
 
Laget före jaget säger man, och vi är idag fyra personer som är alldeles bilnördiga/bilvårdsnördiga på sina egna vis.
 
Min kollega Calle hade jag inte klarat mig utan. Han sköter om alla våra tekniska lösningar som otacksamt ingen ser men han får skeppet att fungera. 🙂
 
Förutom att jag och John inte är sams över vem som är bäst i förra formula1 race eller om Volvo eller Mercedes är det bästa lastbilsmärket så har vi sjukt kul på jobbet ihop. John har hand om våra återförsäljare, distributörer, etc. 
 
På lagret så hjälps vi alla åt om det behövs men vanligtvis så sköter Linus om allt lager och logiskt. Utan honom så hade inget skickats och det hade varit permanent kaos. Han är helt enkelt riktigt grym.
 
Vi är med andra ord ett gott gäng med personer som sätter svensk bilvård på världskartan. Vi kommer att närvara på en del mässor och utställningar framöver, så kom gärna fram tjöta bil och bilvård med oss! Vi är snälla 🙂
Föregående
Nästa
Varukorg
Scroll to Top