Kontakt

Kontakt | Om oss

Hej, vad kul att du har hittat pure:est!

Mitt namn är Alex och jag tänkte kort berätta om vår resa och hur pure:est blev till, samt var vi är idag och vart vi vill ta oss i framtiden. 

Skicka ett meddelande till oss

Jag och Calle har sedan barnsben alltid varit gediget bilintresserade vilket har genomsyrat vilka riktningar vi har tagit i livet. Intresset för bilar gjorde att vi hittade varandra tidigt och vi har varit kollegor sedan 2008. Vi har på olika sätt och vis alltid velat vara kring bilar både yrkesmässigt och på fritiden. Jag jobbade som budchaufför direkt efter att jag skaffade mitt körkort just för att jag älskade att köra bil och ville gärna göra det på jobbet också. En annan anledning var för att ha råd med att köpa bilvårdsmedel från alla världens hörn.

Bilvård är ett intressant ämne eftersom man inte kan göra det halvdant, man går helt enkelt all in! Detta har jag gjort sedan tidig ålder, så pass att jag gick runt och bad mina nära och kära att låna ut sina bilar till mig så jag fick tvätta och polera dem. Jag tvättade till och med budbilen på jobbet två gånger per vecka. Eftersom jag inte tog betalt så var vinningen för mig minimal, förutom att jag fick göra vad jag älskar. 

Under denna tiden där jag provade massor av olika produkter så insåg jag tillsammans med Calle att det saknades något. Ett riktigt bra märke från Sverige med egendesignade produkter och lokal produktion. Där föddes idén om Pure:est. Från att idén föddes till att vi sålde vår första schampoflaska så var det många år av research, produktutveckling och scouting. En slitsam men spännande process. Vi ville inte utelämna något område eftersom målet alltid var att ha ett heltäckande sortiment med de bästa produkterna som Sverige har att erbjuda.

Snabbspola några ytterligare år och nu har vi ett sortiment som vi tycker är optimalt och som vi verkligen kan stå bakom. Vår filosofi är att hålla utbudet enkelt och istället lägga resurserna på att de produkter vi har ska vara så absolut bra som möjligt. Även om vi söker oss till termen bilvård så kan endast fantasin sätta stopp för användningsområdena. Varför inte prova att tvätta fönsterrutorna hemma med G1 eller att lägga på ett av våra lackskydd på gräsklipparen?

Jag vill även passa på att tacka den unga Alex som var driven i att polera och rekonda bilar gratis i sin närhet för att få den kunskapen som har varit nödvändig för att skapa Pure:est och de produkter som vi erbjuder, annars hade vi inte varit där vi är idag.

Framtiden ser ännu ljusare ut för pure:est med spännande produktlanseringar och förbättringar runt hörnet. Jag och Calle hoppas på att du följer med oss på denna resa!

///Alexander, Calle och John på pure:est

Du når oss på telefon +46 (0)31-12 92 94
Varukorg
Scroll to Top