Pureest AB

Tegelvägen 2
443 61 Stenkullen

Om Pure:est

Pure:est är ett bilvårdsmärke av högsta kvalité som drivs av mig Alex och min kollega Calle. Denna resa har sin början i att vi båda har ett gediget bilintresse, men min största passion ligger i bilvården. Passionen startade i unga år när jag tvättade & polerade mina föräldrar, grannar, och kompisars bilar. Använde det jag kom över och köpte det jag hade pengar till. Exempelvis min första polermaskin från Biltema som användes flitigt. Åren gick och till slut hade jag testat det mesta som gick att testa. Köpt specialprodukter på Ebay som skickades till hotellet i USA som någon kompis förälder skulle bo och ta med sig hem till mig då bolaget inte skickade utanför USA.

Jag och Calle har länge pratat om att det saknas ett riktigt bra bilvårdmärke med rötter från Sverige så vi gjorde slag i saken. Efter många tester och utan att ge upp så har vi nu startat Pure:est, tagit fram ett sortiment vi är riktigt nöjda med och verkligen kan stå för.
Sortimentet är till för att göra rent, skydda och få den bästa lystern på din lack. Oavsett om det är rengöring av din bil, lastbil, ATV eller varför inte din robotgräsklippare, så är det endast din fantasi som sätter gränserna vad du kan använda våra produkter till.
Vi hoppas att du ska bli lika nöjd med produkterna som vi är.
///Alexander

Leveransvillkor, allmänna villkor m.m.

Köpvillkor

Personuppgiftspolicy

Vanliga frågor

Bara en del av det jag beställt fanns i lager, kan ni leverera halva min order?

Svar: Tyvärr kan vi inte delleverera beställningar då webshopens koppling till Klarna inte stöder detta. Beställningen skickas när den är helt komplett.

Kan jag lägga till en produkt i efterhand på min order?

Svar: Tyvärr kan vi inte ändra ordrar i efterhand.

Kan jag välja utlämningsställe själv?

Svar: Tyvärr har vi inte denna funktion, vilket utlämningsställe sändningen kommer till bestäms utifrån ditt postnummer och är inget vi kan påverka.

Kan ni skicka ordern till en annan adress än min egen?

Svar: Nej, vi kan bara skicka ordern till din folkbokföringsadress.

Skickar ni utanför Sverige?

Svar: I dagsläget skickar vi endast inom Sverige, men vi jobbar på det!

Hur spårar jag min beställning?

Svar: I det mail som skickas ut när beställningen skickas från oss finns en spårningslänk. Det kan dock ta några timmar innan speditören har registrerat försändelsen på terminal.

Skicka ett meddelande till oss