Hej, vad kul att du har hittat pureest! Här hittar du bilvårdsprodukter framtagna för att fungera bra i vårt bistra klimat.

Vi är inte bara ett svenskt företag utan vi tillverkar även våra produkter lokalt i Sverige, något som är helt unikt i bilvårdsvärlden. Vi tyckte helt enkelt att det saknades ett riktigt bra svenskt bilvårdsmärke, så vi skapade det själva och vi har nu ett sortiment som vi verkligen kan stå bakom. Våra kunder håller med, enligt de verifierade recensionerna från kunder som faktiskt har köpt våra produkter. 

Vi har valt att göra det lite enklare för dig att navigera genom bilvårdsdjungeln genom att sätta ihop ett par paket som kommer hjälpa dig till ett riktigt bra resultat. Om du vill ha mer tips och tricks, ta gärna en titt på vår putsskola!

Vi har satt ihop ett par bra tvättpaket med våra mest populära grejer, som hjälper dig att enkelt och smidigt få bilen ren och snygg.

Stora paketet
innehåller avfettningsmedlet A2, en tryckspruta för  applicering, fälgrengöringsmedlet W1, glansschampot S1 och på köpet får du kostnadsfritt en mikrofiberduk värd 295:-!

Lilla paketet
innehåller avfettningsmedlet A2, glansschampot S1, vår gosiga tvätthandske och på köpet får du kostnadsfritt fälgrengöringsmedlet W1 värde 195:-

Varukorg
Rulla till toppen