Få bort oönskad lukt i bilen

Vi har alla varit med om den obehagliga upplevelsen av en bil med en dålig lukt. Det kan vara en blöt hund, eller någon som tappat pommes frites i baksätet, eller som John som glömde stänga locket på sin W1 och körde runt med en fälgrengöringsdränkt träningsväska. Problem med bilinteriören är att det sällan vädras ut, så dofterna kan fastna i säten och mattor och bli svåra att bli av med.
 
Det viktigaste steget är helt enkelt att göra ordentligt rent, om ingrodd smuts får ligga kvar kommer det alltid att fortsätta lukta.
Om du har läderklädsel i din bil kan du komma långt med att rengöra ytan med en interiörrengöring, eftersom läder inte suger åt sig smuts på samma sätt som tyg.
Det går att göra rent smutsiga paneler med exempelvis A1 eller G1, men om det trots rengöring fortfarande luktar illa kan det vara dags att pröva något annat.


Pureest O1 är en odörblockerare som döljer obehagliga dofter. Ett bra sätt att få bilen att kännas fräschare är att spraya O1 direkt på tygmattorna. Det är bra att veta att O1 är effektiv, men det är inget magiskt medel. Om bilen till exempel har rökts i kommer O1 inte att återställa den, då kan det vara dags att gå på grövre grejer och prova t.ex en ozongenerator.
 
När du väl fått bort de dåliga lukterna kanske det är dags att  lägga till en trevlig doft, istället, och då kan du kolla in våra interior mists! Här har vi tagit de mest populära dofterna från vanliga produkter och gjort doftmedel speciellt för bilen. Det är som en parfym fast för bilen!
 

Varukorg
Rulla till toppen