Vilket bilschampo ger bäst resultat?

Vilket bilschampo är bäst?

Bilschampo är något som måste finnas vid din biltvätt. Bilschampot kommer in som ett sista steg för att gör ditt resultat ännu bättre. När man ska välja bilschampo är det viktigt att veta vad du skall leta efter. Det finns två olika typer av schampo och dessa är vaxfria samt med vax.

Ett schampo med vax i lämnar den där grymma avrinningen som många letar efter. Ett schampo utan vax lämnar ingen avrinning och passar dig som skall göra en polering efter tvätten eller annan efter behandling.

Se här redan för mer information om våra produkter och dess innehåll samt funktion.

Pureest S1

Pureest S1 är vårt dryga SI02-bilschampo som inte bara gör bilen riktigt ren och ger en väldigt fin glans utan man får även en grym vattenavrinning likt ett lackskydd eller vax.

Detta gör att S1 är en helt unik produkt som gör två jobb i ett helt enkelt. För bästa effekt så rekommenderar vi att man har schampot direkt i tvätthandsken.

Pureest S3

Om du däremot vill lägga på ett annat skydd efter schamponering så är Pureest S3 bilschampot för dig. Här har vi också en väldigt bra rengörande effekt, fin glans efteråt samt med fördelen av att det är PH-neutralt och skonsamt

Eftersom denna produkt inte efterlämnar någon hinna så får man ingen avrinningseffekt, men detta får du från lackskyddet som vi pratar om i ett nästa steg. S3 doftar dessutom väldigt gott!

Tvättinformation

Gemensamt för både S1 och S3 är att de är väldigt dryga och en flaska håller i väldigt många tvättar. När du ska schamponera så gör du det lättast med vår tvätthandske eftersom den är mer skonsam mot lacken än en vanlig traditionell tvättsvamp eftersom den har mindre friktion.

Du kan även tvätta den efteråt och sedan använda flera gånger vilket är bra för både plånbok och miljö.

Se tvättguiden i videoformat här.

Varukorg
Rulla till toppen