Bäst interiörtvätt för din bil!

Interiörtvätt som räddar din bil!

Interiörtvätt, hur viktigt kan det vara? Vi tenderar ju att spendera ganska mycket tid i våra bilar. Att bilen blir smutsig på utsidan vet ju alla och det syns tydligt, men vad som är lätt att glömma av är att även interiören blir skitig i samma takt. Desto lurigare är det att man nödvändigtvis inte ser med blotta ögat när ens ratt eller säten börjar bli smutsiga.

Av denna anledningen så tycker många att det är ganska trist att göra en interiörtvätt, lite som att göra rent bakom spisen. Man ser det knappt! Eller? 

Faktum är att man alltid blir imponerad över hur fin ens interiör är när den är ren. Ratten går från att vara glansig som en spegel till att bli matt och elegant, precis som när bilen lämnade fabriken. Att ha en touchskärm utan flötiga fingeravtryck känns smått välsignande och vita säten utan jeansfläckar gör ju att man blir väldigt glad i själen. 

Hur får man bilen ren?

Att åstadkomma allt detta är inte raketforskning. Lättaste metoden är att skaffa sig en flaska Pureest A1 och gå loss på inredningen. Denna produkt är gjord för att funka på alla typer av material och för att bita på de flesta typer av smuts, vi rekommenderar att prova A1an på en dold yta först för att vara på säkra sidan. Den går även att blanda ut. Själv så löste jag nyligen ett missöde med en glass med hjälp av några skvättar A1 och en mikrofiberduk. Aldrig mer glass i bilen, John!

pureest interiör bilvård pureest a1

Om du har följt oss sedan innan så vet du att vi gillar att babbla om lackskydd och dess fördelar med att hålla lacken i fint skick och göra den lättare att hålla ren.

För dig med läderklädsel så har vi en produkt som gör ungefär samma sak, men för bilens insida Vår L1 är ett lädermedel som rengör, återfuktar och lämnar en skydd. Detta gör att lädret kommer se mer nice ut och få en mjukare finish. Det bästa är att lädret mår bättre och bättre ju oftare man använder produkten.
//John

Varukorg
Rulla till toppen